2017-07-08 14:11:47• hírek • Kocsis Zoltán

Előzetesbe helyezték a kakáktelepi halálos baleset okozóját

Rácsok mögött tölti a követkző heteket az a fiatal férfi, aki péntek hajnalban ittasan halálos kimenetelű balesetet okozott Kakáktelepen, tájékoztatott a rendőrség.

A 29 éves férfi péntek hajnalban ütközött autójával egy hídnak Kakáktelepen. A gépkocsiban két 15 éves fiú utazott – egyikük sajnos a helyszínen életét vesztette. A sofőr, miután kiszabadult a roncsok közül, elhagyta a helyszínt. Kiderült ráadásul, hogy alkohol befolyása alatt vezetett.

A hatóságok gondatlanságból elkövetett emberölés, ittas vezetés és a baleset helyszínének engedély nélküli elhagyása vádpontjaiban indítottak ellene eljárást. Az avasfelsőfalui törvényszék mellett működő ügyészség pedig 30 napos előzetes letartóztatásba helyezte.

Szintén a Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatásából derült ki, hogy a szatmárnémeti városközpont teraszát Audijával „legyaluló” 34 éves férfit 60 napos hatósági felügyelet alá helyezték.

Amint arról korábban beszámoltunk, a hétfőn Sárközújlak közelében négy ember életét követelő balesetet okozó szamosdarai férfit háziőrizetben tartják. Miután elhagyta a kórházat, 24 órára előzetesbe helyezték, jelenleg háziőrizetben van.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: